Bedrijfsopleidingen op maat

Speciaal voor jouw bedrijf bieden wij bedrijfsopleidingen aan, die gegeven worden door ondernemers met jarenlange ervaring. Zo zorg je ervoor dat jouw werknemers nóg betere yoga- en gezondheidsgoeroes worden! Op basis van je bedrijfsdoelen, wensen en noden stippelen we een gepersonaliseerd traject uit dat aansluit bij de missie en visie van jouw bedrijf. aangezien we je werknemers bijscholen in de vakgebieden die bij je bedrijf passen. Zo til je je bedrijf naar een hoger niveau en steek je je concurrenten voorbij!

MELD JE BEDRIJF AAN SCHRIJF JE WERKNEMERS IN

Jouw online platform

Wij voorzien je van een bedrijfsaccount, waarop je medewerkers toevoegt en op de hoogte blijft van alle updates en ontwikkelingen binnen jouw trajecten. Naast praktische informatie, zoals de start- en einddata van de opleidingen, volg je via je persoonlijke bedrijfsprofiel personeel makkelijk op en krijg je een gestructureerd overzicht van alle betalingen. Grijp dus snel je kans en maak het verschil voor jouw bedrijf!

naar je profielKwaliteitsvolle methoden

Al 15 jaar lang bieden we werknemers en werkgevers uit de gezondheidssector de kans om hun prestaties te optimaliseren. Tal van bedrijven doen een beroep op onze professionele bedrijfscursussen. Al onze docenten zijn ondernemers die jaren ervaring hebben binnen het vakgebied. Zij zorgen ervoor dat je alle tools aangereikt krijgt om voor je bedrijf een meerwaarde te creëren. De opleidingen zijn door hen persoonlijk opgesteld aan de hand van beproefde trainingsmethoden en modellen met bewezen doeltreffendheid. Klaar om je bedrijf te onderscheiden van de concurrentie? Bekijk hieronder enkele van onze populairste thema's en get down to business!

fCompareCourses

fCompareMax3Courses

-