Hoe verloopt een groepsles?

Kies je opleiding uit ons gevarieerd en uitgebreid aanbod. Download een proefhoofdstuk of een infobrochure om meer te weten te komen over de inhoud van de opleiding en 100% zeker te zijn van je keuze.

Bekijk de startdata en de locaties en schrijf je in voor de lessenreeks die jou het beste past. Inschrijven en betalen doe je makkelijk via de website. Zodra wij jouw betaling ontvangen hebben, is jouw plaatsje in de les gereserveerd en krijg je van ons een bevestigingsmail met daarin alle info omtrent jouw opleiding.

Kom de eerste les een kwartier op voorhand naar de leslocatie waar je begroet zal worden door een van onze medewerkers. Eenmaal plaats genomen in het lokaal, zal de docent je alle nodige info geven over het verdere verloop van de lessenreeks.

Op het einde van je opleiding, meestal de laatste lesdag, leg je het examen af. Behaal je 60% of meer, dan ben je geslaagd en mag je je diploma op de post verwachten!

Liever een thuisstudie?

Studeer je liever op je eigen tempo van thuis uit? Kies dan voor een flexibele thuisstudie! Naast het cursusboek dat naar jou wordt opgestuurd, krijg je ook een jaar lang online begeleiding van je docent via je persoonlijke eCampus. Bekijk het filmpje hiernaast en ontdek hoe studente Evi efficiƫnt haar diploma behaalde.

fCompareCourses

fCompareMax3Courses

-
0