Onze prioriteit, dat ben jij

Onze werkwijze is eenvoudig: jij komt op nummer één. Wij zorgen er namelijk voor dat jij je opleiding volgt zoals je zelf het liefste hebt: thuis of op school, 's avonds of overdag, online of ter plaatse. Hieronder verzamelden we de mening van een aantal studenten!


Dieter: Partneryoga (Groepsles)

"Ik beoefen al jaren zelfstandig yoga en na een aantal jaren begon het bij mij te kriebelen om ook anderen te onderwijzen in het vak. Ik kwam de cursus Partneryoga tegen en na het lezen van de informatie, was ik meteen verkocht. Ik koos voor Groepslessen, aangezien ik me beter concentreer wanneer ik omringd ben door mensen en door een gemotiveerde docent. Ik heb enorm genoten van de lessen en ben nu zelfstandig yoga-instructeur in bijberoep!"

bekijk hier de groepslessen


Kiya: Assertiviteitstraining (Virtual Classes)

"Toen ik jonger was, kreeg ik begeleiding van een psycholoog om te oefenen op assertiviteit. Nu ik al een aantal jaren met kinderen werk, wilde ik ook volwassenen begeleiden en de cursus Assertiviteitstraining was daar perfect voor. De Virtual Classes kwamen mij het beste uit, aangezien ik zelf kinderen heb en van thuis uit les wilde volgen, maar wel omringd wilde zijn door andere studenten. Ik raad iedereen deze cursus aan!"

bekijk hier de virtual classes


Yannick: Natuurvoeding (Thuisstudie)

"Ik ben Yannick en ik ben al jaren bezig met fitness en gezonde voeding. Een aantal maanden geleden werd ik vegetariër en ik wilde meer weten over natuurlijke voeding, voor mijn eigen gezondheid en voor de gezondheid van anderen. De studie Natuurvoeding heeft al mijn verwachtingen ingelost en volgde ik op mijn eigen tempo, aangezien ik voor een Thuisstudie koos. Nu begeleid ik mensen naar een gezonder leven, op zelfstandige basis!"

bekijk hier de thuisstudies

fCompareCourses

fCompareMax3Courses

-