Tijd voor ontspanning

Jouw reis naar innerlijke rust, die begint nu! Je hebt de mogelijkheid bij ons meteen aan de slag te gaan als je kiest voor een Thuisstudie. Maar ook wat betreft onze Virtual Classes en onze Groepslessen zijn er heel wat startdata beschikbaar. Jij begint wanneer je wil!

Stap 1: kies je opleiding

Allereerst is het belangrijk om het onderwerp te kiezen waar je meer over te weten wil komen. Bij bieden een heleboel thema's aan, van Spiritualiteit tot Sport. Raadpleeg snel ons cursusoverzicht en kies jouw opleiding, om van je droom werkelijkheid te maken!

kies nu je opleiding


Stap 2: kies je studiemethode

Nadat je een opleiding hebt gekozen, is het tijd om te beslissen hoe je je opleiding volgt: van thuis uit met een Thuisstudie, online met Virtual Classes of klassikaal met Groepslessen.

bekijk alle informatie


Stap 3: schrijf je in

Nu is het leukste moment aangebroken: tijd om je in te schrijven! Dat doe je heel eenvoudig door je gegevens met ons te delen en de betaling uit te voeren.

schrijf je nu in


Stap 4: kijk, luister en leer!

Jouw weg naar vrede en gezondheid begint nu. Maak je klaar om je leven en dat van anderen te veranderen en deze wereld een beetje mooier te maken. Bij vragen zijn wij er natuurlijk altijd om te contacteren. Veel plezier!

bekijk je profiel


fCompareCourses

fCompareMax3Courses

-