Spirituele begeleiders

Gaat het leven voor jou soms ook te snel? Heb je af en toe een pauze nodig, een moment om te ademen en om je heen te kijken? Wij ook! Bij Yoga-Academy helpen we je jouw innerlijke rust te vinden, maar we stomen je vooral klaar om een yogagoeroe te worden en anderen te coachen. Wie wij zijn, lees je hieronder.

Docenten: Loïc

"Hoi! Ik ben Loïc, ondertussen al vier jaar een docent bij Yoga-Academy. Daarnaast heb ik een eigen yogastudio, waardoor ik mijn studenten altijd voorzie van tips en voorbeelden uit de praktijk. Ik geef enorm graag les, aangezien de studenten altijd gemotiveerd en enthousiast zijn. Wil jij ook coach worden en cliënten de weg wijzen naar een leven in balans? Schrijf je dan snel in!"

Ontmoet onze docenten


Medewerkers: Juniper

"Mijn naam is Juniper en ik ben opleidingsmanager. Dat houdt in dat ik ervoor zorg dat we de gepaste docenten vinden voor onze cursussen, zodat we in staat zijn de kwaliteit van onze cursussen te garanderen. Daarnaast ben ik het aanspreekpunt voor de docenten en bepaal ik de inhoud van de opleidingen. Als jij jezelf en de mensen om je heen alles over yoga en spiritualiteit wil leren, bekijk dan zeker ons cursusaanbod!

maak kennis met ons team


fCompareCourses

fCompareMax3Courses

-