Alternatieve Therapieën

Alternatieve Therapieën

Ben jij ruimdenkend en wandel je ook graag búiten de paden van de alledaagse therapieën? Ben jij gebeten door alternatieve methodes en geneeswijzen en spits je de oren als je woorden zoals meridianen, chakra’s en moxa therapie hoort? Dan is een opleiding uit de categorie Alternatieve Therapieën de toekomst die jij zoekt!

Verbreed je horizon met een van onze boeiende en praktijkgerichte cursussen die je volledig inwijden in de wereld van de alternatieve gezondheidstherapieën. Dankzij onze professionele opleidingen school je jezelf perfect bij en help je binnenkort anderen op een natuurlijke wijze naar een gezonder en relaxter leven.

Ontdek onze brede waaier aan prachtige groepslessen, virtual classes en thuiscursussen, maak je keuze en begin zo aan een nieuw hoofdstuk in jouw beroepscarrière. Een keuze waarmee je jezelf maar ook anderen vooruit helpt.

allSubthemesWithinTheme Alternatieve Therapieën

beSureOfYourFuture

Alternatieve therapie is helemaal in! Steeds meer mensen vinden hun weg naar deze genezende technieken. Als expert in alternatieve geneeskunde heb je dan ook meteen een hele rij klanten voor je klaarstaan. Zin om je dromen waar te maken? Met een diploma van onze school toon je je toekomstige werkgever dat jij over diepgaande kennis beschikt en meteen klaar bent om professioneel te starten. 

"We merken dat de vraag enorm stijgt. Meer mensen vinden hun weg naar alternatieve of holistische geneeskunde. Alle therapeuten in ons land hebben dus werk genoeg. Als sector willen we de mensen ook écht helpen. We willen een verschil maken in hun leven. De therapeuten die afstuderen in avondonderwijs, hebben een enorm goede naam wat dat betreft. Keer op keer krijgen we enthousiaste en gelukkige klanten bij hen te zien. Dat doet goed. De toekomst is in goede handen." - employerSpeaks

Ontdek alternatieve therapieën

trendsCapitalized

We leven in een moderne wereld, vol moderne kwaaltjes. Toch blijken eeuwenoude technieken, massages en geneeswijzen nog altijd bijzonder effectief. Steeds meer mensen vinden hun weg naar alternatieve therapieën. Ze zoeken experts die hen verder helpen. Als therapeut ben jij die expert. Je gebruikt jouw kennis en know-how om mensen verder te helpen. Om met echte, langdurige oplossingen te komen.

Alternatieve Therapieën, hundredPercentOfTheTime

Ondanks dat vele alternatieve therapieën hun oorsprong in eeuwenoude geneeswijzen vinden, blijven ze innoveren en vernieuwen. Veel geneeswijzen vinden ondertussen een gezonde wisselwerking met moderne geneeskunde. Een therapeut leert dus elke dag nog bij. Je leert over de menselijke psyche en het lichaam en zet die kennis meteen over naar de praktijk, waar je de kans krijgt echte mensen te helpen.

"Mijn man worstelt al jaren met last van zijn onderrug. We werden vroeger dan ook van specialist naar specialist gestuurd. Ik besloot het heft in eigen handen te nemen en in avondonderwijs te leren masseren. Ondertussen help ik mijn man, maar heb ik ook een heel klantenbestand van mensen met rugklachten. Ik verdien daardoor een aardig loon. Maar de echte voldoening haal ik uit het feit dat ik iedere dag zie dat ik echt een verschil maak voor mensen die pijn hebben. Dat doet hen en vooral ook mij enorm veel deugd." - exStudentSpeaking

Thomas Verlinden
Thomas Verlinden

Opleidingsadviseur

De opleidingen Alternatieve Therapieën doen het bijzonder goed. Veel van onze studenten gaan dan ook meteen zelfstandig aan de slag en dat loont voor hen. De vraag naar therapeuten met een stevige theoretische en praktische basis zit enorm in de lift, waardoor onze studenten eigenlijk onmiddellijk na de opleiding aan de slag gaan als therapeut.

niceToKnowHeader

  • Ongeveer 1 op de 10 Belgen maakt wel eens gebruik van alternatieve therapieën.
  • Volgens onderzoek zijn vrouwen over het algemeen stressbestendiger dan mannen.
  • Een massage verlaagt de hartslag, vermindert de kans op een depressie en verbetert je slaap.
  • Mindfulness vergroot je concentratievermogen.

fCompareCourses

fCompareMax3Courses

-
0