companyFaqHeader

Algemeen

Yoga-Academy is hét opleidingscentrum voor kwalitatief hoogstaande yogacursussen. We bieden een breed en gevarieerd aanbod aan zowel traditionele als innoverende trainingen. Door continu in te zetten op de beste docenten, centraal gelegen toplocaties en boeiende nieuwe thema's, kunnen we een hoge tevredenheidsgraad garanderen. Les volgen aan de Yoga-Academy is een boost voor jezelf én je carrière!

Via onze school kan je cursussen volgen die je voorbereiden op een nieuwe carrière binnen yoga & wellness. Onze avond- en weekendopleidingen zijn ontwikkeld door zelfstandige professionals en docenten met jarenlange ervaring in de praktijk. Je bent dus verzekerd van kwaliteitsvol onderwijs door echte ervaringsdeskundigen.

Voor het volledige aanbod van onze cursussen klik je hier.

Contact opnemen

Je kan met al je vragen, opmerkingen en suggesties terecht op het secretariaat van de school. Onze medewerkers doen hun uiterste best om voor jou steeds de beste oplossing te vinden. Je kan je opmerkingen of suggesties ook via het feedbackformulier doorgeven.

Aan het einde van een groepscursus krijg je bovendien een evaluatieformulier waarin jij je mening kan geven over de cursus, de communicatie, de docent, enzovoort.

Stage lopen

Onze opleidingen zijn jobgericht. Naast theorie is er ruimschoots aandacht voor praktijkgerichte vaardigheden. Toch zin om extra expertise en ervaring op te doen? Volg dan een stage als aanvulling op je opleiding! Onze school moedigt stages actief aan.

Een stage is een handige manier om al tijdens het studeren waardevolle werkervaring te sprokkelen. Op stage leer je elke dag iets bij. Op stage zie je hoe het er op de werkvloer aan toegaat. Je helpt echte klanten verder. Je timmert ook aan een professioneel netwerk in de sector. Een stage is bovendien een mooie meerwaarde op jouw cv. Kortom, een stage is een echte springplank naar jouw droomjob!

Je bepaalt zelf de periode en de duur van je stage. Je kiest zelf je stageplaats. Hoor eens rond bij vrienden, familie en kennissen. Of spring eens binnen bij een bedrijf in jouw buurt. Heb je een stageplaats gevonden? Neem dan even contact op met ons secretariaat. Wij bezorgen je een stagecontract. Dat document vul je samen met je stagegever in en bezorg je terug aan onze school. Daarna loop je tot maximaal 300 uur stage. Je stage eindigt voor je examen aflegt. Je bent natuurlijk niet verplicht om stage te lopen.

Vacatures

Yoga-academy heeft een team van professionele docenten die allemaal actief zijn als ondernemer binnen hun vakgebied. Als docent heb je minimaal 3 jaar ervaring als zelfstandige in hoofdberoep of 5 jaar ervaring in bijberoep. Om les te kunnen geven, moet je beschikken over de nodige pedagogische kwalificaties of reeds ervaring hebben als lesgever. Om de kwaliteit van onze opleidingen te waarborgen, verkiezen we mensen die bij ons een opleiding hebben gevolgd, met voortreffelijke cijfers zijn afgestudeerd, en ook minimaal drie jaar professionele praktijkervaring hebben opgedaan als zelfstandige. Klik hier om onze openstaande vacatures te bekijken.

Indien je ons team van professionele docenten of medewerkers wil versterken, stuur je eerst je cv en motivatiebrief naar vacature@centrumvooravondonderwijs.be. Je krijgt een e-mail wanneer je sollicitatie wordt weerhouden. De selectieprocedure bestaat uit een kennismakingsgesprek van 2 uurtjes, een testles van 1 uur en een derde selectieronde waarbij je vakkennis en praktijkervaring door andere docenten wordt getoetst. 

websiteFaqHeader

fCompareCourses

fCompareMax3Courses

-
0