7 ijzersterke voordelen aan onze school

Wie bij ons les volgt, geniet van heel wat voordelen:

1. Laagste inschrijvingsgeld

Wie studeert aan het Centrum Voor Avondonderwijs VZW doet dit op de meest voordelige manier. Door de grootte van onze school bieden we heel goedkoop gespecialiseerde opleidingen aan. Bovendien geniet je op regelmatige basis van exclusieve kortingen en schrijf je je in aan een extravoordelig tarief.

2. Gratis proeflessen

Voor elke yoga-opleiding vind je op deze site gratis hoofdstukken om te downloaden. Zo ben je zeker van de inhoud van de opleiding en heb je een perfect beeld van wat je van de opleiding mag verwachten. Je mag ook elke werkdag langskomen in onze secretariaten in Antwerpen, Gent of Hasselt om de volledige cursus in te kijken.

3. Voor iedereen op niveau

Al onze opleidingen zijn voor iedereen toegankelijk. De cursussen zijn zeer helder geschreven op een toegankelijk niveau, terwijl we een kwaliteitsvolle inhoud van de cursus garranderen. De opleidingen zijn bovendien zeer praktijkgericht, zodat je zeker de kennis opdoet die nodig is om het beroep of activiteit uit te oefenen als werknemer, zelfstandige of als hobby in de yogawereld. Wanneer je toch een zekere voorkennis zou moeten hebben staat dat uitdrukkelijk bij de betreffende opleiding vermeld.

4. Je krijgt les van professionals in hun vak

Onze school is een echte Ondernemersschool. Al onze docenten zijn mensen die enkele jaren ervaring hebben als ondernemer binnen de yogasector. Zij zullen je dan ook de echte praktijk aanleren die je nodig hebt om te werken binnen de sector. Bovendien zullen de docenten je extra startersinformatie geven, bijvoorbeeld over hoe je je eerste klanten zoekt of welke prijzen je best aanrekent. Dit maakt onze school zo uniek in de Benelux. Wil je zelf yogales geven aan het Centrum Voor Avondonderwijs VZW? Bekijk dan snel de openstaande vacatures. We zijn steeds op zoek naar nieuwe gemotiveerde lesgevers om het cursusaanbod uit te breiden.

5. Examengarantie

Het Centrum voor Avondonderwijs VZW staat bekend om haar cursussen die van zeer hoge kwaliteit zijn. Al onze docenten zijn ervaren lesgevers die hun strepen hebben verdiend binnen de gezondheidssector. Aan het einde van elke opleiding leg je een examen af. Ben je geslaagd? Je behaalt een waardevol diploma! Heb je een herkansing nodig? Met jouw persoonlijk opleidingsconsulent plan je gratis je herexamen in. Samen zorgen jullie ervoor dat het je de tweede keer wel lukt!

6. Je hebt de kans een stage te volgen

Al tijdens je opleiding praktijkervaring opdoen? Dat is mogelijk. Je hebt keuze uit verschillende stageopdrachten en evenementen in de beauty- en wellnesssector. We organiseren deze stages zowel in het binnenland als in het buitenland. Je hebt de kans om contacten te leggen met toekomstige opdrachtgevers en klanten.

Heb je zelf een stageplek gevonden? Kom dan gerust langs, dan brengen wij jouw papieren in orde!

7. Volg ons op de voet!

Schrijf je in op onze nieuwsbrief, en wij houden je op de hoogte van alle nieuwe opleidingen, promoties en het het reilen en zeilen binnen onze school. We zijn ook actief op Facebook.

Op je persoonlijke studentenprofiel raadpleeg je je persoonlijke agenda, ontdek je nieuwe opleidingen, enzovoort. Meld je bovenaan op onze homepagina aan!

interestsCarouselHeader